Evenimente

Evenimente

Programare vizita

Sectia de Istorie "Vasile Lucacel"

Marti - Duminica 09:00 - 17:00
Luni
inchis


Galeria de Arta
Ioan Sima

Marti - Vineri 09:00 - 17:00


Concursuri

Inscrie-te si tu acum la concursul "GHID PENTRU O NOAPTE LA MUZEU - 16 MAI 2015" .


Pentru mai multe detalii acceseaza www.muzeuzalau.ro/concurs

Expoziţii

Expozitii permanente

Expoziţii permanente

Expoziţia permanentă a Secţiei de istorie „Vasile Lucăcel” redeschisă vizitatorilor în mai 2014, are la baza o nouă viziune, aceea de apropiere a publicului de obiectul de muzeu prin integrarea acestuia într-un context.

mai departe
Expoziţii actuale

Expoziţii actuale

Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău se adresează comunităţii şi prin intermediul expoziţiilor temporare axate, în principal, pe promovarea patrimoniului cultural deţinut.mai departe
Programe si proiecte

Programe si proiecte

Cea mare parte a vizitatorilor noştri sunt copiii, pentru ei am gândit şi desfăşurăm activităţi interesante; acestea se derulează în cadrul unor parteneriate cu instituţii de învăţământ, din oraş şi judeţ, sub forma proiectelor educaţionale.
mai departe


Tarife

Sectia de Istorie Vasile Lucacel

Biletul de vizitare pentru Sectia de Istorie Vasile Lucacel, expozitia permanenta reamenajata costa 8 lei pentru adulti, 4 lei pentru pensionar si 2 lei pentru copii sau grupuri organizate de elevi si studenti.

Galeria de Arta Ioan Sima

Biletul de vizitare pentru Galeria de Arta Ioan Sima si a Complexului Arheologic Daco Roman de la Porolissum costa 4 lei pentru adulti, 2 lei pentru pensionar si 1 leu pentru copii sau grupuri organizate de elevi si studenti.

Evenimente in spatiile muzeului

Fotografiat evenimente personale in spatiile muzeului : 100 lei / eveniment / zi .
Inchiriat sali de expozitie : 70 lei / actiune / zi .
Taxa de consultanta stiintifica: 200 Lei.Pentru a vedea lista completa de tarife si gratuitati, faceti click pe tarife MJAZ .

Parteneri